Hyvitys ja korvaus: Volotea

AirHelpAirlines
V7

Jos uskot voivasi saada korvausta viivästyneestä Volotea -lennostasi tai peruutetusta Volotea -lennostasi, olet ottanut yhteyttä oikeaan tahoon. Voimme kertoa sinulle lentomatkustajan oikeuksistasi ja auttaa sinua hakemaan jopa 600 €:n korvauksen henkilöä kohti.

Volotea -lentoyhtiön viimeaikaisia lentoja koskevien tietojemme mukaan viimeisten 24 tunnin aikana lähti 1746 lentoa, joista 27.66% lähti ajallaan.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Volotea: lentojen viivästykset tänään

Kuinka monta Volotea -lentoa on viivästynyt tänään?

  • Tiedoistamme ilmenee, että 24 tunnin aikana 7 Volotea -lentoa viivästyi yli 3 tuntia.

  • 0.004391 kotimaan lennoista ja 0.36% kansainvälisistä lennoista viivästyi yli 3 tuntia.

  • Matkustajat, jotka saapuvat määränpäähänsä yli 3 tuntia myöhässä, voivat olla oikeutettuja korvaukseen. Tarkista täältä.

  • Lisätietoa Volotea -lentojen täsmällisyydestä

Korvaus Volotea -lennon viivästymisestä

Vaikka lentoyhtiöt, kuten Volotea, tekevät kaikkensa noudattaakseen ilmoittamiaan aikatauluja, lentojen viivästymisiä tapahtuu. Hyvä uutinen on se, että lentomatkustajan oikeudet ovat olemassa sinun ja matkasi turvaksi, kun Volotea -lentosi viivästyvät.

Jos matkustajat saapuvat lentoyhtiön toimien takia määränpäähänsä vähintään 3 tuntia myöhässä, heillä voi Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti olla oikeus jopa 600 €:n korvaukseen.

Joissakin poikkeuksellisissa olosuhteissa lentoyhtiöt voidaan vapauttaa korvauksista. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi huono sää tai ongelmat lentokentällä. Mutta jos viivästys johtuu teknisistä ongelmista tai lentoyhtiön henkilökunnan lakosta, olet todennäköisesti oikeutettu korvaukseen EY 261 -asetuksen mukaisesti.

Lisäksi sinulla on yleensä jopa 3 vuotta aikaa toimittaa Volotea -lentoyhtiölle korvaushakemus lentosi viivästymisestä. Sinun tarvitsee vain antaa lentosi yksityiskohdat, ja helppokäyttöinen viivästyskorvauslaskurimme kertoo, oletko oikeutettu rahalliseen korvaukseen, jota voit hakea asiantuntijatiimimme avulla.

Viivästyikö tai peruttiinko Volotea -lentoyhtiön lento? Ota selvää, kuuluuko sinulle jopa 600 EUR:n korvaus

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Volotea: Lento peruttu tänään

Kuinka monta Volotea -lentoa on peruttu tänään?

  • Viimeisimpien tietojen mukaan Volotea perui 8 lentoa viimeisten 24 tunnin aikana.

  • 0.44% kotimaan lennoista ja 0.48% kansainvälisistä lennoista peruttiin.

  • Peruttiinko lentosi alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöaikaa? Voit olla oikeutettu jopa 600 €:n korvauksen Tarkista täältä.

  • Lisätietoa Volotea -lentojen täsmällisyydestä

Volotea -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Siinä tapauksessa, että Volotea -lentosi perutaan, Euroopan lentomatkustajien oikeuksia koskevat lait ovat selvät: Volotea -lentoyhtiön on tarjottava sinulle vaihtoehtoinen kuljetus määränpäähäsi, tai halutessasi rahallinen hyvitys.

Lisäksi, jos sinulle kerrottiin peruutuksesta alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöpäivääsi, sinulla voi olla oikeus hakea jopa 600 €:n korvausta matkustajaa kohti.

Kun Volotea peruu lentoja, se pyrkii yleensä varaamaan matkustajille heti uudet lennot ilman lisämaksuja. Voit pyytää muutoksia, jos vaihtoehtoinen lento ei sovi sinulle, tai jos et enää halua matkustaa kyseistä reittiä.

Jos Volotea voi varata sinulle uuden lennon, joka laskeutuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen lento, lentoyhtiön ei tarvitse maksaa sinulle korvausta. Tämä on reilua, koska pääset määränpäähäsi ilman suurempia häiriöitä suunnitelmiisi. Monissa tapauksissa matkustajilla, joiden lennot perutaan viime hetkellä, on kuitenkin perusteltu oikeus saada Volotea -lentoyhtiöltä korvausta perutusta lennosta.

Tämä pätee siinä tapauksessa, että peruutus ei johtunut tapahtumasta, jota Volotea -lentoyhtiön ei voida odottaa hallitsevan – esimerkiksi huonoista sääolosuhteista tai vaaratilanteesta lentokentällä. Tällaisia tapahtumia kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Lue lisää perutuista lennoista maksettavista korvauksista täältä.

Voit hakea jopa 600 EUR:n korvausta, jos lentosi viivästyi, peruttiin tai ylivarattiin kolmen viimeisen vuoden aikana.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Koska Volotea -lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee EU:n alueella, melkein kaikkia niiden tarjoamia lentoja suojaa (EY) N:o 261/2004, joka on yksi maailman kattavimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista laeista.

(EY) N:o 261/2004 -asetus antaa matkustajille oikeuden hakea korvausta, kun he ovat kärsineet viivästyneistä, perutuista tai ylivaratuista lennoista, jotka eivät ole heidän omaa syytään. Matkustajilla on myös oikeus hakea korvausta aiemmista lennoista – usein voit hakea korvausta lennoista 3 viimeisen vuoden ajalta.

Mitä Volotea -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?


Kuinka paljon lentokorvauksia Volotea -lentoyhtiöltä?

EtäisyysKorvaus
Alle 1 500 kilometrin lennotJopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennotJopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina EY 261 -asetuksen mukaisesti

On olemassa poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuren korvauksen Volotea joutuu maksamaan sinulle. Tarkistat korvaussumman helpoimmin maksuttomalla korvaustarkistuslaskurillamme.

Lentotilastot: Volotea -yhtiön lentojen viivästykset ja peruutukset

**
Volotea -yhtiön lentojen täsmällisyys (24 tuntia):**

Kaikki lennot: 1746
Ajallaan saapuneet lennot: 483
Täsmällisyys: noin 27.66% kaikista lennoista saapui määränpäähänsä ajallaan
Pitkät viivästykset (yli 3 tuntia): 7
Lentojen peruutukset: 8

Näytetyt lentomäärät ovat arvioita, jotka perustuvat sisäisiin ja kolmansien osapuolten tietokantoihin.


Tietoa Volotea -lentoyhtiöstä

Volotea on eurooppalainen halpalentoyhtiö, jonka ovat perustaneet espanjalaisen Vuelingin Carlos Munoz ja Lazaro Ros. Barcelonassa pääkonttoriaan pitävä lentoyhtiö aloitti lennot Venetsiasta huhtikuussa 2012, jolloin Venetsia oli sen ensimmäinen tukikohta. Lentoliikenteen harjoittajalla ei ole pääkeskusta, vaan se operoi useista paikoista Euroopassa. Volotea tarjoaa menopaluulentoja Euroopan ja Pohjois-Afrikan kohteisiin. Volotean laivasto koostuu Boeing 717- ja A319-koneista.

Hanki korvausta AirHelpin avulla

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt