Hyvitys ja korvaus: Condor

AirHelpAirlines
DE

Me AirHelpissä uskomme, että matkustajat ansaitsevat oikeudenmukaisen korvauksen, kun lentojen viivästymiset tai peruutukset tekevät heidän matkasuunnitelmansa tyhjäksi. Jos lennät Euroopassa tai Euroopasta, sinulle saattaa kuulua jopa 600 EUR:n (600 EUR) korvaus henkilöä kohti EU:n lentomatkustajan oikeuksia koskevan lain nojalla. Tarkista alla napsauttamalla, kuinka suureen Condor -viivästyskorvaukseen ja Condor -peruutuskorvaukseen sinulla on oikeus. Asiantuntijaryhmämme on valmis auttamaan sinua korvauksen hakemisessa.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Condor -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Kun saat tietää Condor -lentosi peruutuksesta, sinulla on paljon kysymyksiä ja huolenaiheita riippumatta siitä, oletko kotimaassa vai ulkomailla. Ensimmäinen asia, joka sinun on syytä tietää, on, että Condor -lentoyhtiön pitää löytää sinulle uusi lento tai tarjota sinulle täysi hyvitys.

Mutta koska lentojen peruutukset melkein aina aiheuttavat ongelmia matkasuunnitelmiesi suhteen, sinun kannattaa tarkistaa, onko sinulla oikeus hakea Condor -lentoyhtiöltä peruutuskorvausta lennon häiriöstä.

EU-säädösten nojalla Condor -lentoyhtiön tulisi maksaa matkustajille jopa 600 EUR:n korvaus henkilöä kohti, kun se peruu lentoja viime hetkellä – mikä tarkoittaa kaikkia lentojen peruutuksia, jotka tehdään alle 14 päivää ennen lähtöä.

Poikkeukset:
Condor ei ole velvollinen maksamaan korvausta, jos se pystyi tarjoamaan korvaavan lennon, jolla on samanlaiset lähtö- ja saapumisajat kuin alkuperäisellä lennolla. Voit tarkistaa tarkat vaatimukset lennonperuutuskorvaussivultamme.

Lentoyhtiöiden ei myöskään tarvitse maksaa korvausta, jos kyse oli poikkeuksellisista olosuhteista. Tämä tarkoittaa, että jos tapahtui epätavallinen tilanne, joka ei ollut lentoyhtiön hallinnassa, mutta pakotti peruuttamaan lennon, Condor ei ole velvollinen maksamaan lennon peruuttamisesta korvausta. Tyypillisiä esimerkkejä ovat huono sää tai lennonjohtajien lakko.

Viivästyikö tai peruttiinko Condor -lentoyhtiön lento? Ota selvää, kuuluuko sinulle jopa 600 EUR:n korvaus

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Condor: korvaus lennon viivästymisestä

Aina kun joudut odottamaan Condor -lentoyhtiön viivästyneitä lentoja, on syytä tarkistaa, onko sinulla oikeus saada korvausta ajastasi. Jos Condor on vastuussa viivästyksestä, EU-säädöksissä sanotaan, että matkustajille kuuluu jopa 600 EUR:n korvaus henkilöä kohti silloin, kun heidän lentonsa viivästyy vähintään 3 tuntia.

Kun haet lennonviivästyskorvausta, Condor tarkistaa, milloin lento saapui määräpaikkaan. Tämä johtuu siitä, että lennonviivästyskorvaushakemusten kannalta tärkeä on saapumisaika, ei lähtöaika. AirHelp omistaa yhden kaikkein kattavimmista saatavilla olevista lentotilastotietokannoista, joten voimme aina tukea Condor -lennonviivästyskorvaushakemuksia ilmoittamalla tarkan viivästysajan.

Poikkeukset:
Lentoyhtiöiden kuten Condor ei tarvitse maksaa korvausta, jos viivästykselle on jokin ulkoinen syy. Tämä tarkoittaa, että huonon sään, lentokentällä syntyneiden vaaratilanteiden tai lennonjohtajien lakkojen aiheuttamat viivästykset eivät oikeuta korvauksiin. Tällaisia tilanteita kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Saat lisätietoja siitä, mitä niihin sisältyy ja ei sisälly lennonviivästyskorvaussivultamme.

Voit hakea jopa 600 EUR:n korvausta, jos lentosi viivästyi, peruttiin tai ylivarattiin kolmen viimeisen vuoden aikana.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Mitä EU:n lentomatkustajan oikeudet sanovat?

(EY) N:o 261/2004 on EU-asetus, joka koskee tilanteita kuten lennon viivästykset, peruutukset ja ylivaraukset. Siinä määritellään huolenpito, jota matkustajat voivat odottaa lentoyhtiöiltä, jos kyseessä on jokin näistä häiriöistä, ja todetaan selkeästi, missä tilanteissa matkustajille kuuluu korvaus.

Matkustajat voivat hakea korvausta aiemmista lennoista (EY) N:o 261/2004 -asetuksen nojalla – usein voit edelleen hakea korvausta lennoista kolmen viimeisen vuoden ajalta.

Asetusta sovelletaan kaikkiin lentoihin, jotka lähtevät Euroopan alueella sijaitsevilta lentokentiltä, mutta koska Condor on eurooppalainen lentoyhtiö, (EY) N:o 261/2004 tarjoaa matkustajille lisäsuojan, ja myös Eurooppaan suuntautuvat lennot kuuluvat sen piiriin, vaikka ne lähtisivätkin EU:n ulkopuolelta.

Mitä Condor -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?

(EY) N:o 261/2004 koskee seuraavia
EU:n alueella sijaitsevilta lentokentiltä lähtevät lennot ✔️ Kyllä
EU:n alueella sijaitseville lentokentille saapuvat lennot ✔️ Kyllä

Kuinka paljon lentokorvauksia Condor -lentoyhtiöltä?

EtäisyysKorvaus
Alle 1 500 kilometrin lennotJopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennotJopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina (EY) N:o 261/2004 -asetuksen mukaisesti

Kuten minkä tahansa lain suhteen voi odottaa, siinä on poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa korvausten määrään kussakin yksittäistapauksessa. AirHelpin avulla tarkistat korvauksen helposti täällä.


Tietoa Condor -lentoyhtiöstä

Hanki korvausta AirHelpin avulla

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt