Hyvitys ja korvaus: Klm

AirHelpAirlines
KL

Jos uskot voivasi saada korvausta viivästyneestä KLM-Royal Dutch Airlines -lennostasi tai peruutetusta KLM-Royal Dutch Airlines -lennostasi, olet ottanut yhteyttä oikeaan tahoon. Voimme kertoa sinulle lentomatkustajan oikeuksistasi ja auttaa sinua hakemaan jopa 600 €:n korvauksen henkilöä kohti.

KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiön viimeaikaisia lentoja koskevien tietojemme mukaan viimeisten 24 tunnin aikana lähti 4151 lentoa, joista 73.40% lähti ajallaan.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


KLM-Royal Dutch Airlines: lentojen viivästykset tänään

Kuinka monta KLM-Royal Dutch Airlines -lentoa on viivästynyt tänään?

  • Tiedoistamme ilmenee, että 24 tunnin aikana 7 KLM-Royal Dutch Airlines -lentoa viivästyi yli 3 tuntia.

  • 0.2 kotimaan lennoista ja 0.14% kansainvälisistä lennoista viivästyi yli 3 tuntia.

  • Matkustajat, jotka saapuvat määränpäähänsä yli 3 tuntia myöhässä, voivat olla oikeutettuja korvaukseen. Tarkista täältä.

  • Lisätietoa KLM-Royal Dutch Airlines -lentojen täsmällisyydestä

Korvaus KLM-Royal Dutch Airlines -lennon viivästymisestä

Vaikka lentoyhtiöt, kuten KLM-Royal Dutch Airlines, tekevät kaikkensa noudattaakseen ilmoittamiaan aikatauluja, lentojen viivästymisiä tapahtuu. Hyvä uutinen on se, että lentomatkustajan oikeudet ovat olemassa sinun ja matkasi turvaksi, kun KLM-Royal Dutch Airlines -lentosi viivästyvät.

Jos matkustajat saapuvat lentoyhtiön toimien takia määränpäähänsä vähintään 3 tuntia myöhässä, heillä voi Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti olla oikeus jopa 600 €:n korvaukseen.

Joissakin poikkeuksellisissa olosuhteissa lentoyhtiöt voidaan vapauttaa korvauksista. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi huono sää tai ongelmat lentokentällä. Mutta jos viivästys johtuu teknisistä ongelmista tai lentoyhtiön henkilökunnan lakosta, olet todennäköisesti oikeutettu korvaukseen EY 261 -asetuksen mukaisesti.

Lisäksi sinulla on yleensä jopa 3 vuotta aikaa toimittaa KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiölle korvaushakemus lentosi viivästymisestä. Sinun tarvitsee vain antaa lentosi yksityiskohdat, ja helppokäyttöinen viivästyskorvauslaskurimme kertoo, oletko oikeutettu rahalliseen korvaukseen, jota voit hakea asiantuntijatiimimme avulla.

Viivästyikö tai peruttiinko Klm -lentoyhtiön lento? Ota selvää, kuuluuko sinulle jopa 600 EUR:n korvaus

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


KLM-Royal Dutch Airlines: Lento peruttu tänään

Kuinka monta KLM-Royal Dutch Airlines -lentoa on peruttu tänään?

KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Siinä tapauksessa, että KLM-Royal Dutch Airlines -lentosi perutaan, Euroopan lentomatkustajien oikeuksia koskevat lait ovat selvät: KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiön on tarjottava sinulle vaihtoehtoinen kuljetus määränpäähäsi, tai halutessasi rahallinen hyvitys.

Lisäksi, jos sinulle kerrottiin peruutuksesta alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöpäivääsi, sinulla voi olla oikeus hakea jopa 600 €:n korvausta matkustajaa kohti.

Kun KLM-Royal Dutch Airlines peruu lentoja, se pyrkii yleensä varaamaan matkustajille heti uudet lennot ilman lisämaksuja. Voit pyytää muutoksia, jos vaihtoehtoinen lento ei sovi sinulle, tai jos et enää halua matkustaa kyseistä reittiä.

Jos KLM-Royal Dutch Airlines voi varata sinulle uuden lennon, joka laskeutuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen lento, lentoyhtiön ei tarvitse maksaa sinulle korvausta. Tämä on reilua, koska pääset määränpäähäsi ilman suurempia häiriöitä suunnitelmiisi. Monissa tapauksissa matkustajilla, joiden lennot perutaan viime hetkellä, on kuitenkin perusteltu oikeus saada KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiöltä korvausta perutusta lennosta.

Tämä pätee siinä tapauksessa, että peruutus ei johtunut tapahtumasta, jota KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiön ei voida odottaa hallitsevan – esimerkiksi huonoista sääolosuhteista tai vaaratilanteesta lentokentällä. Tällaisia tapahtumia kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Lue lisää perutuista lennoista maksettavista korvauksista täältä.

Voit hakea jopa 600 EUR:n korvausta, jos lentosi viivästyi, peruttiin tai ylivarattiin kolmen viimeisen vuoden aikana.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Koska KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee EU:n alueella, melkein kaikkia niiden tarjoamia lentoja suojaa (EY) N:o 261/2004, joka on yksi maailman kattavimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista laeista.

(EY) N:o 261/2004 -asetus antaa matkustajille oikeuden hakea korvausta, kun he ovat kärsineet viivästyneistä, perutuista tai ylivaratuista lennoista, jotka eivät ole heidän omaa syytään. Matkustajilla on myös oikeus hakea korvausta aiemmista lennoista – usein voit hakea korvausta lennoista 3 viimeisen vuoden ajalta.

Mitä KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?


Kuinka paljon lentokorvauksia KLM-Royal Dutch Airlines -lentoyhtiöltä?

EtäisyysKorvaus
Alle 1 500 kilometrin lennotJopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennotJopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina EY 261 -asetuksen mukaisesti

On olemassa poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuren korvauksen KLM-Royal Dutch Airlines joutuu maksamaan sinulle. Tarkistat korvaussumman helpoimmin maksuttomalla korvaustarkistuslaskurillamme.

Lentotilastot: KLM-Royal Dutch Airlines -yhtiön lentojen viivästykset ja peruutukset

**
KLM-Royal Dutch Airlines -yhtiön lentojen täsmällisyys (24 tuntia):**

Kaikki lennot: 4151
Ajallaan saapuneet lennot: 3047
Täsmällisyys: noin 73.40% kaikista lennoista saapui määränpäähänsä ajallaan
Pitkät viivästykset (yli 3 tuntia): 7
Lentojen peruutukset: 30

Näytetyt lentomäärät ovat arvioita, jotka perustuvat sisäisiin ja kolmansien osapuolten tietokantoihin.


Tietoa Klm -lentoyhtiöstä

KLM perustettiin vuonna 1919. Royal Dutch Airlines on maan kansallinen lentoyhtiö. Lentoyhtiö yhdisti voimansa Air Francen kanssa vuonna 2004 ja on nyt tytäryhtiö Air France-KLM S.A. KLM:llä on laaja verkosto, johon kuuluu lentoja Euroopassa sekä palveluja Aasiaan, Afrikkaan, Pohjois-Amerikkaan, Keski- ja Etelä-Amerikkaan ja Lähi-itään. Lentoyhtiö tarjoaa myös rahtiliikennettä ja hoitaa kaikki palvelut Amsterdamin Schipholin lentoasemalla sijaitsevasta keskuslentoasemastaan käsin. SkyTeam-kumppanuuden perusti KLM.

Hanki korvausta AirHelpin avulla

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt