AirHelpin arvostelut

Olemme ylpeitä, että olemme voineet auttaa monia lentomatkailijoita. Tähän mennessä olemme auttaneet 16 miljoonaa ihmistä saamaan korvauksia.

Katso, mitä he sanovat palvelustamme.

Tarkista korvaus

AirHelpin arvostelut Trustpilot-palvelusta

Trustpilot

Kuinka jättää arvostelu AirHelpistä

Haluamme kuulla asiakkaidemme kokomuksia palvelumme käytöstä. Siksi kannustamme käyttäjiämme antamaan palautetta AirHelpistä Trustpilot-arviointisivustolla.

Trustpilot on vahva ja itsenäinen arvostelualusta, joka on ilmainen ja avoin kaikille. Voit luottaa, että siellä annetut luokitukset ja arvostelut ovat todellisilta asiakkailta, jotka ovat antaneet rehellistä palautetta kokemuksistaan.

Oletko käyttänyt AirHelpiä? Arvioi ja arvostele meidät Trustpilotin sivuilla nyt.


Miksi voit luottaa AirHelpiin

Kuulemme yhä uudestaan asiakkaista, jotka alun perin eivät olleet varmoja, luottaako AirHelpiin vaiko ei. Onneksi he myös kertovat meille, että he ovat tyytyväisiä päätettyään luottaa meihin.

Silti, “Onko AirHelp huijausta?” on asia, jota meiltä kysytään yllättävän usein. Ymmärrämme varovaisuuden: on paljon hyvämaineisia yrityksiä, jotka lupaavat rahaa katteettomasti.

Me emme tarjoa ilmaista rahaa. Olet laillisesti oikeutettu korvaukseen. Turhauttavan matkustuskokemuksesi jälkeen ansaitset sen ja me ainoastaan autamme sinua saamaan sen.

Jos haluat lisävarmuutta siitä, että olemme hyvämainen yritys, sinulla on useita tapoja selvittää asia ennen korvauksen hakemista:Forderung mit uns geltend machen:

1. Ole tekemisissä kanssamme

Meillä on kattava näkyvyys kaikissa tärkeimmissä sosiaalisen median kanavissa. Itse asiassa, olisimme iloisia, jos seuraisit meitä tai chattaisit kanssamme Facebookissa, Twitterissä tai LinkedIn:ssä. Syötteemme ovat pullollaan käteviä matkustusvinkkejä ja neuvoja.

Voit käyttä myös sosiaalista mediaa kysyäksesi ystäviltäsi ja perheenjäseniltäsi onko heillä kokemuksia AirHelpistä. Olemme auttaneet 16 miljoonaa ihmistä ympäri maailman, joten on hyvin todennäköistä, että olemme auttaneet jotakuta tuntemaasi ihmistä.

2. Tarkista arvostelumme

Trustpilot-sivuston arvostelujen lisäksi löydät paljon muitakin sivustoja, joille aiemmat asiakkaamme ovat jättäneet meistä luokituksen tai kirjoittaneet arvostelun kokemuksestaan AirHelpin kanssa toimimimisesta.

3. Lue uutisia

AirHelp mainitaan säännöllisesti merkittävissä julkaisuissa. Katso, mitä TechCrunch, The Wall Street Journal ja Condé Nast Traveler sanovat meistä.

AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt