Kuinka AirHelpin palvelumaksut toimivat?

AirHelp tarjoaa kaksi edullista palvelumaksumallia:

Ei voittoa, ei maksua (palvelumaksu perustuu sinulle hankkimaamme korvaukseen) ja edullinen vuosijäsenyys AirHelp Plus.

  • Ei voittoa, ei maksua

    Saat: enintään 65 %

    65%

    • Palvelumaksu perustuu korvaussummaan, jonka voitamme sinulle

    • Standard-palvelumaksu: 35 % (korvaussummasta)

    • Oikeustoimien palvelumaksu: +15 % (korvaussummasta)

    Tarkista korvaus
  • AirHelp Plus

    Saat: 100 %

    100%

    • Alkaen 24,99 € vuodessa

    • Saat kaikki AirHelpin palvelut ilmaiseksi

    • Voit tehdä niin monta korvaushakemusta kuin haluat

    • Täytyy olla ostettuna ennen lentomatkustamista haitannutta tapahtumaa

    Näytä paketit
  • Huomioithan, että jos korvaushakemukseesi sovelletaan Brasilian lakeja, tutustu Brasilian hinnastoa

esimerkki

Kuvitellaan tilanne, jossa AirHelp voittaa sinulle 600 €:n korvauksen

Ei voittoa, ei maksua

Standard

Saat

390 € | 65 %

Palvelumaksumme

210 € | 35 %

65%

Oikeustoimien palvelumaksu*

Saat

300 € | 50 %

Palvelumaksumme

300 € | 50 %

* Standard +15 %

50%


AirHelp Plus

Kaikissa tapauksissa

Saat

600 € | 100 %

Palvelumaksumme

0 € | 0 %

100%

Tietoa Standard- ja oikeustoimien palvelumaksuista

Mitä Standard-palvelumaksuun sisältyy?

Standard-palvelumaksumme kattaa kaiken, joka liittyy tavanomaisesti korvauksen hakemiseen.

Yli 400 AirHelpiläisestä koostuva tiimimme hoitaa jokaisen korvaushakemukseesi liittyvän vaiheen. Tiimi esimerkiksi vahvistaa asiakirjasi, tarkistaa tietosi vertaamalla niitä sää- ja lentotietoihin, tekee korvauksen hakemiseen liittyvät valmistelut ja neuvottelee lentoyhtiöiden kanssa.

Pidämme sinut ajan tasalla jokaisessa vaiheessa. Olemme myös tavoitettavissa vuorokauden ympäri, jos sinulla herää kysyttävää.


Mitä oikeustoimien palvelumaksuun sisältyy?

Jos jokin lentoyhtiö ei ole valmis tekemään yhteistyötä, olemme valmiita taistelemaan oikeuksiesi puolesta oikeudessa.

Asian vieminen oikeuteen voi maksaa jopa 1 000 €. Summa sisältää asianajajille maksettavat palkkiot, oikeudenkäyntikulut ja virallisten asiakirjojen käännökset, mutta et tule näkemään näitä lukuisia laskuja lainkaan. Sen sijaan lisäämme pienen 15 %:n lisämaksun näiden kulujen kattamiseksi.

Muista, että palvelumaksumme eivät koskaan vie yli 50 % korvaussummastasi. Ja jos emme voita, et menetä senttiäkään.

Miksi valita AirHelp?

  • Korvauksen hakeminen itse


    • Ilmaista

    • Aikaa vievää ja stressaavaa

    • Sinun täytyy hoitaa lentoyhtiöiden monimutkaiset prosessit itse

    • Sinun täytyy opetella lakia

    • Jos häviät, olet joutunut käyttämään paljon aikaa turhaan

  • VAIVATONTA

    Korvauksen hakeminen AirHelpin avulla


    • Edulliset kiinteät palvelumaksut

    • Me käsittelemme korvauksen puolestasi, mukaan lukien kaikki siihen liittyvät paperityöt ja neuvottelut

    • Olemme asiantuntijoita korvauksiin ja matkustajien oikeuksiin liittyvissä asioissa

    • Riskitöntä – et joudu maksamaan mitään, jos emme voita sinulle korvausta

    • Me maksamme oikeudenkäyntikulut. AirHelp maksaa kaikki oikeudenkäyntikulut riippumatta siitä, voitatko vai häviätkö. Oikeudenkäyntikuluja voi kertyä jopa 1 000 €:n verran.

    Tarkista korvaus
  • Asianajajan apuun turvautuminen


    • Hoitaa kaiken korvaukseen liittyvän puolestasi

    • Kallis asianajaja ja mahdollisesti lisäksi kalliit oikeudenkäyntikulut

    • Useimmat asianajajat eivät ole erikoistuneet matkustajien oikeuksiin

    • Sinun täytyy maksaa asianajajan palkkio, vaikka häviäisit – lisäksi saatat joutua maksamaan lentoyhtiön asianajajan palkkion

TÄYDET TIEDOT

Maksumme

1. JOHDANTO

  1. Maksumme on täydellinen luettelo hinnoista, jotka kertovat, mitä AirHelp veloittaa sinulta tarjotessaan sinulle Palveluitaan. Lue ne huolellisesti.

  2. Suosittelemme, ettet käytä mitään AirHelpin tarjoamaa Palvelua ennen kuin olet lukenut ja ymmärtänyt nämä Ehtojen, Tietosuojatiedot ja Maksumme. Jos sinulla on kysyttävää, epäilyjä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai tutustu Usein kysytyt kysymykset

  3. Huomaa: jos Korvaushakemuksesi koskee lentoa, jonka lopullinen määränpää tai lähtöpaikka on Brasiliassa, Palveluidemme käyttöösi saatetaan soveltaa Brasilian käyttöehtoja ja Brasilian hinnastoa .

2. MÄÄRITELMÄT

Maksut tulee lukea yhdessä Ehtojenkanssa, joista löydät kaikki Maksuissa käytetyt määritellyt termit.

3. MAKSUTTOMAT PALVELUT

AirHelp ei veloita sinulta mitään maksua Kelpoisuuspalvelusta tai Tietopalvelusta, eikä siinä tapauksessa jos Korvauspalvelu ei johda siihen, että saat Korvauksen lennosta.

4. KORVAUSPALVELUN MAKSUT

  1. Korvauspalvelu tarkoittaa, että AirHelp auttaa sinua saamaan Lentoyhtiöltä Korvauksen lennosta. AirHelpin malli on ei voittoa, ei maksua -malli. Se tarkoittaa, että kun tarjoamme sinulle Korvauspalvelua, AirHelp veloittaa sinulta vain, kun olemme saaneet sinulle Lentoyhtiöltä Korvauksen lennosta.

  2. AirHelp voi veloittaa Korvauspalvelusta kahdentyyppisiä maksuja. Ensiksi veloitamme Palvelumaksun ja sen jälkeen, riippuen siitä, joudummeko osallistumaan Oikeustoimiin, veloitamme myös Oikeustoimien palvelumaksun. Nämä maksut vähennetään Lentokorvauksen kokonaissummasta, jonka AirHelp on onnistunut saamaan Lentoyhtiöltä. 

    Korvauspalvelu (Maksu osana Lentokorvausssummaa)
    Palvelumaksu*: 35 %
    Oikeustoimien palvelumaksu*: 15 %
    *Sis. ALV

  3. AirHelp Plus -Jäsenet eivät maksa Korvauspalvelusta Palvelumaksua eivätkä Oikeustoimien palvelumaksua. AirHelp Plus -Jäsenet maksavat alla mainitun Jäsenmaksun.

    Alla kerrotaan, miten se toimii:

  4. Palvelumaksu

    Kustakin onnistuneesta Lentokorvauksesta Palvelumaksu on 35 % Lentokorvauksen kokonaissummasta, johon sisältyy arvonlisävero.

  5. Oikeustoimien palvelumaksu

    Oikeustoimien palvelumaksu on maksu, jonka AirHelp veloittaa vain, jos Korvauspalvelun tarjoaminen edellytti Oikeustoimia. Oikeustoimien palvelumaksu on 15 % Lentokorvauksen kokonaissummasta sisältäen arvonlisäveron. Se vähennetään Lentokorvauksesta Palvelumaksun lisäksi.

  6. Oikeudenkäyntikulut

    Jos AirHelp joutuu osallistumaan Oikeustoimiin Korvaushakemuksesi käsittelyn yhteydessä, sille kertyy usein Oikeudenkäyntikuluja ja lainkäyttöalueesta riippuen oikeudenkäyntikustannuksia. Kun näin käy, AirHelp maksaa Oikeudenkäyntikulut ja oikeudenkäyntikustannukset puolestasi. Jos AirHelp pystyy hankkimaan Lentokorvauksen Oikeustoimien kautta, AirHelp pyytää oikeutta vaatimaan lentoyhtiötä korvaamaan Oikeudenkäyntikulut ja oikeudenkäyntikustannukset. Jos oikeus myöntää Oikeudenkäyntikulut ja oikeudenkäyntikustannukset, AirHelpillä on oikeus pitää nämä summat. Vaihtoehtoisesti jos AirHelp ei onnistu Oikeustoimien kautta, oikeus voi myöntää Oikeudenkäyntikulut Lentoyhtiölle. Jos näin käy, AirHelp maksaa Lentoyhtiön Oikeudenkäyntikulut.

    AirHelp ei veloita sinulta Oikeudenkäyntikuluja tai oikeudenkäyntikustannuksia, paitsi EhtojenPeruuttaminen ja irtisanominen -osiossa kuvatulla tavalla, jolloin AirHelp pidättää oikeuden veloittaa sinulta Oikeudenkäyntikulut vain, jos olet peruuttanut Korvauspalvelun sen jälkeen, kun AirHelp on jo aloittanut Oikeustoimet tai jos olet rikkonut Ehtoja.  

  7. Huomautus tanskalaisille asiakkaille

    Jos olet Tanskassa asuva asiakas, AirHelpin Korvauspalvelusta veloittamat maksut ovat kiinteät. Palvelumaksun summa vastaa yleensä 35 % Lentokorvauksen kokonaissummasta. 

    Oikeustoimien palvelumaksun summa vastaa yleensä 15 % Lentokorvauksen kokonaissummasta.

    Löydät summat täältä.

    Sekä Palvelumaksuun että Oikeustoimien palvelumaksuun sisältyy arvonlisävero.

  8. Huomautus ruotsalaisille asiakkaille

    Jos olet Ruotsissa asuva asiakas ja Korvaushakemuksesi täytetään ruotsalaisessa oikeudessa puolestasi, AirHelp maksaa hakemusmaksun nimissäsi. Asianajajaa saatetaan edellyttää osallistumaan Oikeustoimiin, ennen kuin Korvaushakemus täytetään oikeudessa. Asianajajan Oikeudenkäyntikulut vastaavat sovellettavaa normaalia tuntiveloitusta. Lisätietoja normaalista tuntiveloituksesta löydät täältä.

    Jos AirHelp voittaa oikeusjuttusi Oikeustoimien kautta, AirHelp voi pyytää oikeuden kautta Lentoyhtiötä korvaamaan Oikeudenkäyntikulut. Tässä tapauksessa oikeuden myöntämät Oikeudenkäyntikulut kuuluvat AirHelpille ja niillä katetaan alun perin AirHelpin maksamat Oikeudenkäyntikulut. Jos AirHelp ei voita oikeusjuttuasi, AirHelp on vastuussa Oikeudenkäyntikulujen maksamisesta eikä sinun tarvitse maksaa niitä AirHelpille. 

  9. Goodwill-korvaushakemukset

    Kun AirHelp on saanut Lentokorvauksen Goodwill-korvaushakemukselle, veloitamme sinulta 29.99 $ palvelumaksun. AirHelp luopuu tästä maksusta, kun Lentokorvaus on (i) rahallinen ja alle 30,00 $ tai (ii) luontoissuorituksena, jonka arvo on alle 3 000 uskollisuuspistettä.

5. AIRHELP PLUS -JÄSENMAKSUT

  1. Jos olet AirHelp Plus -Jäsen Ehtojen mukaisesti, sinulla on oikeus saada AirHelp Plus -Palveluja, mukaan lukien Korvauspalvelu maksamatta Palvelumaksua tai Oikeustoimien palvelumaksua, kun saat Lentokorvauksen Jäsenenä.

  2. Jos olet AirHelp Plus -Jäsen ja AirHelp päättää tehdä puolestasi Goodwill-korvaushakemuksen, luovumme Goodwill-korvaushakemusmaksusta.

  3. Vakiojäsenmaksut eri AirHelp Plus -tilauksille, joihin olet rekisteröitynyt, ovat seuraavat: 

    Essential AirHelp Plus -tilaus:
    Varauskohtaisena tilauksena:*
    Vuosittain: 24,99 € 

    Complete AirHelp Plus -tilaus:
    Varauskohtaisena tilauksena:*
    Vuosittain: 64,99 € 

    *Varauskohtaisen jäsenyyden maksut sovitaan sinun ja matkatoimistojen tai muiden yritysten välillä, jotka ovat myyneet sinulle Jäsenyyden alla olevassa osiossa kuvatulla tavalla.

  4. Jos olet saanut erityisen Jäsenmaksun, katso tarjouksen ehdoista sovellettava maksu.

6. ERIKOISMAKSUT MATKATOIMISTOJEN JA MUIDEN YRITYSTEN ASIAKKAILLE

AirHelp-palvelujen käyttösi on Ehtojen alaista, mutta jos olet tehnyt sopimuksen matkatoimiston, matkanjärjestäjäyrityksen tai muun yrityksen kanssa, jolloin olet oikeutettu eri maksuehtoihin tai jolloin yritys maksaa AirHelpille puolestasi, niin maksurakenne, maksuvaihtoehdot, valuuttamuunnos ja Jäsenyyteen sisältyvät Palvelut voivat olla erilaiset kyseisistä ehdoista riippuen. Matkustajalta perittävä palvelumaksun ja mahdollisen oikeustoimien palvelumaksun yhteissumma ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä edellä kuvattua palvelumaksun ja oikeustoimien palvelumaksun yhteissummaa.

7. TÄYSI LENTOKORVAUSSUMMA

  1. AirHelp maksaa aina sinulle täyden Lentokorvaussumman, jonka olemme saaneet Korvaushakemuksellesi, mutta vähennämme siitä Maksumme (”Saamasi Täysi Summa”). 

  2. Jos Korvauspalvelu on tehty Euroopan Lentomatkustajan oikeuksia koskevien lakien nojalla, maksamme sinulle Saamasi Täyden Summan euroina (€).

  3. Jos Korvauspalvelu on tehty jonkin muun Lentomatkustajan oikeuksia koskevan lain nojalla, AirHelp maksaa sinulle aina Saamasi Täyden Summan siinä valuutassa, jota kyseinen laki edellyttää tai jossa AirHelp tarjoaa sen sinulle, kun valitset asuinmaasi valuutan.  

  4. Siinä tapauksessa, että Lentoyhtiö maksaa Lentokorvauksen muussa kuin yllä mainitussa valuutassa, maksun tarjoaja muuntaa summan käyttämällä tarjoamiaan tai yhteistyökumppaninsa tarjoamia valuuttakursseja. AirHelp ei veloita sinulta mitään ylimääräisiä pankkiprovisioita tai veloituksia.

  5. Lopullinen summa voi vaihdella riippuen päivästä, jolloin Lentoyhtiö lähetti siirron AirHelpille.

8. KANSAINVÄLINEN TILISIIRTO 

  1. AirHelp tarjoaa kansainvälisiä tilisiirtoja AirHelpin Palveluntarjoajan kautta ilman mitään lisämaksuja. AirHelp ei kuitenkaan maksa mahdollisia muiden maksuvälittäjien tai saajapankkien veloittamia lisäkuluja. Pankkisi voi veloittaa valuuttamuunnosmaksun. 

  2. Useimmissa tapauksissa Lentokorvaus siirretään sinulle euroina (€). Siksi Saamasi Täysi Summa pankkitililläsi voi olla eri summa, jos pankkisi tai muun maksuvälittäjän täytyi muuntaa summa toiseen valuuttaan. AirHelp ei voi vaikuttaa valuutanmuuntokuluihin tai päättää, miten tai milloin summat muunnetaan toiseen valuuttaan siirron aikana tai vastaanottamisen yhteydessä.

9. SHEKKIMAKSU (USD)

AirHelp tarjoaa Lentokorvauksen maksutavaksi shekkimaksun Yhdysvaltain dollareina, jos asut pysyvästi Yhdysvalloissa. Näissä olosuhteissa AirHelp ei veloita mitään lisämaksuja shekkimaksun tekemisestä Yhdysvaltain dollareina. AirHelp ei kuitenkaan maksa mahdollisia shekin lunastamista aiheutuvia lisäkuluja tai ole vastuussa niistä.

10. ARVONLISÄVERO (ALV)

Kaikki Maksumme-asiakirjassa esitetyt maksut ja kulut sisältävät arvonlisäveron, ellei toisin ole mainittu.

Englanninkielinen versio Maksumme-asiakirjasta on pätevä siinä tapauksessa, että muunkielinen versio on sen kanssa ristiriidassa.Päivitetty: 7. syyskuuta 2023.
Versio: F2.23_EN

AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt