Hyvitys ja korvaus: Norwegian Air Shuttle

AirHelpAirlines
DY

Jos uskot voivasi saada korvausta viivästyneestä Norwegian Air Shuttle -lennostasi tai peruutetusta Norwegian Air Shuttle -lennostasi, olet ottanut yhteyttä oikeaan tahoon. Voimme kertoa sinulle lentomatkustajan oikeuksistasi ja auttaa sinua hakemaan jopa 600 €:n korvauksen henkilöä kohti.

Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiön viimeaikaisia lentoja koskevien tietojemme mukaan viimeisten 24 tunnin aikana lähti 1582 lentoa, joista 77.69% lähti ajallaan.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Norwegian Air Shuttle: lentojen viivästykset tänään

Kuinka monta Norwegian Air Shuttle -lentoa on viivästynyt tänään?

  • Tiedoistamme ilmenee, että 24 tunnin aikana 1 Norwegian Air Shuttle -lentoa viivästyi yli 3 tuntia.

  • 0 kotimaan lennoista ja 0.12% kansainvälisistä lennoista viivästyi yli 3 tuntia.

  • Matkustajat, jotka saapuvat määränpäähänsä yli 3 tuntia myöhässä, voivat olla oikeutettuja korvaukseen. Tarkista täältä.

  • Lisätietoa Norwegian Air Shuttle -lentojen täsmällisyydestä

Korvaus Norwegian Air Shuttle -lennon viivästymisestä

Vaikka lentoyhtiöt, kuten Norwegian Air Shuttle, tekevät kaikkensa noudattaakseen ilmoittamiaan aikatauluja, lentojen viivästymisiä tapahtuu. Hyvä uutinen on se, että lentomatkustajan oikeudet ovat olemassa sinun ja matkasi turvaksi, kun Norwegian Air Shuttle -lentosi viivästyvät.

Jos matkustajat saapuvat lentoyhtiön toimien takia määränpäähänsä vähintään 3 tuntia myöhässä, heillä voi Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti olla oikeus jopa 600 €:n korvaukseen.

Joissakin poikkeuksellisissa olosuhteissa lentoyhtiöt voidaan vapauttaa korvauksista. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi huono sää tai ongelmat lentokentällä. Mutta jos viivästys johtuu teknisistä ongelmista tai lentoyhtiön henkilökunnan lakosta, olet todennäköisesti oikeutettu korvaukseen EY 261 -asetuksen mukaisesti.

Lisäksi sinulla on yleensä jopa 3 vuotta aikaa toimittaa Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiölle korvaushakemus lentosi viivästymisestä. Sinun tarvitsee vain antaa lentosi yksityiskohdat, ja helppokäyttöinen viivästyskorvauslaskurimme kertoo, oletko oikeutettu rahalliseen korvaukseen, jota voit hakea asiantuntijatiimimme avulla.

Selvitä oletko oikeutettu korvaukseen viivästyneestä lennosta. Me tarkastamme lentosi laajan lentotietokantamme avulla rakentaaksemme vahvan korvaushakemuksen.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Norwegian Air Shuttle: Lento peruttu tänään

Kuinka monta Norwegian Air Shuttle -lentoa on peruttu tänään?

Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Siinä tapauksessa, että Norwegian Air Shuttle -lentosi perutaan, Euroopan lentomatkustajien oikeuksia koskevat lait ovat selvät: Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiön on tarjottava sinulle vaihtoehtoinen kuljetus määränpäähäsi, tai halutessasi rahallinen hyvitys.

Lisäksi, jos sinulle kerrottiin peruutuksesta alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöpäivääsi, sinulla voi olla oikeus hakea jopa 600 €:n korvausta matkustajaa kohti.

Kun Norwegian Air Shuttle peruu lentoja, se pyrkii yleensä varaamaan matkustajille heti uudet lennot ilman lisämaksuja. Voit pyytää muutoksia, jos vaihtoehtoinen lento ei sovi sinulle, tai jos et enää halua matkustaa kyseistä reittiä.

Jos Norwegian Air Shuttle voi varata sinulle uuden lennon, joka laskeutuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen lento, lentoyhtiön ei tarvitse maksaa sinulle korvausta. Tämä on reilua, koska pääset määränpäähäsi ilman suurempia häiriöitä suunnitelmiisi. Monissa tapauksissa matkustajilla, joiden lennot perutaan viime hetkellä, on kuitenkin perusteltu oikeus saada Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiöltä korvausta perutusta lennosta.

Tämä pätee siinä tapauksessa, että peruutus ei johtunut tapahtumasta, jota Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiön ei voida odottaa hallitsevan – esimerkiksi huonoista sääolosuhteista tai vaaratilanteesta lentokentällä. Tällaisia tapahtumia kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Lue lisää perutuista lennoista maksettavista korvauksista täältä.

Tarkasta oletko oikeutettu korvaukseen lentoyhtiön Norwegian Air Shuttle perutusta lennosta.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Koska Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee EU:n alueella, melkein kaikkia niiden tarjoamia lentoja suojaa (EY) N:o 261/2004, joka on yksi maailman kattavimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista laeista.

(EY) N:o 261/2004 -asetus antaa matkustajille oikeuden hakea korvausta, kun he ovat kärsineet viivästyneistä, perutuista tai ylivaratuista lennoista, jotka eivät ole heidän omaa syytään. Matkustajilla on myös oikeus hakea korvausta aiemmista lennoista – usein voit hakea korvausta lennoista 3 viimeisen vuoden ajalta.

Mitä Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?


Kuinka paljon lentokorvauksia Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiöltä?

EtäisyysKorvaus
Alle 1 500 kilometrin lennotJopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennotJopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina EY 261 -asetuksen mukaisesti

On olemassa poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuren korvauksen Norwegian Air Shuttle joutuu maksamaan sinulle. Tarkistat korvaussumman helpoimmin maksuttomalla korvaustarkistuslaskurillamme.

Lentotilastot: Norwegian Air Shuttle -yhtiön lentojen viivästykset ja peruutukset

**
Norwegian Air Shuttle -yhtiön lentojen täsmällisyys (24 tuntia):**

Kaikki lennot: 1582
Ajallaan saapuneet lennot: 1229
Täsmällisyys: noin 77.69% kaikista lennoista saapui määränpäähänsä ajallaan
Pitkät viivästykset (yli 3 tuntia): 1
Lentojen peruutukset: 17

Näytetyt lentomäärät ovat arvioita, jotka perustuvat sisäisiin ja kolmansien osapuolten tietokantoihin.


Tietoa Norwegian Air Shuttle -lentoyhtiöstä

Norwegian on Ryanairin ja EasyJetin ohella yksi Euroopan kolmesta suurimmasta halpalentoyhtiöstä. Se perustettiin vuonna 1993, ja se aloitti kaukoliikennetoimintansa vuonna 2013. Se liikennöi yli 400 reittiä lähes 130 kohteeseen 35 maassa neljällä mantereella. 15 päivittäistä edestakaista lentoa Norwegianin verkoston vilkkaimmat reitit ovat Oslon ja Bergenin sekä Oslon ja Trondheimin väliset reitit. Eniten Norwegianin lentoja Skandinavian ulkopuolella on Lontoon Gatwickin lentoasemalla, jonne Norwegian lentää päivittäin 24 edestakaista lentoa.

Jätä korvaushakemus AirHelpille ja anna maailman suurimman lentomatkustajien oikeuksia puolustavan organisaatio olla tukenasi, valmiina taistelemaan oikeuksistasi.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt