Hyvitys ja korvaus: Brussels Airlines

AirHelpAirlines
SN

Jos uskot voivasi saada korvausta viivästyneestä Brussels Airlines -lennostasi tai peruutetusta Brussels Airlines -lennostasi, olet ottanut yhteyttä oikeaan tahoon. Voimme kertoa sinulle lentomatkustajan oikeuksistasi ja auttaa sinua hakemaan jopa 600 €:n korvauksen henkilöä kohti.

Brussels Airlines -lentoyhtiön viimeaikaisia lentoja koskevien tietojemme mukaan viimeisten 24 tunnin aikana lähti 461 lentoa, joista 27.55% lähti ajallaan.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Brussels Airlines: lentojen viivästykset tänään

Kuinka monta Brussels Airlines -lentoa on viivästynyt tänään?

Korvaus Brussels Airlines -lennon viivästymisestä

Vaikka lentoyhtiöt, kuten Brussels Airlines, tekevät kaikkensa noudattaakseen ilmoittamiaan aikatauluja, lentojen viivästymisiä tapahtuu. Hyvä uutinen on se, että lentomatkustajan oikeudet ovat olemassa sinun ja matkasi turvaksi, kun Brussels Airlines -lentosi viivästyvät.

Jos matkustajat saapuvat lentoyhtiön toimien takia määränpäähänsä vähintään 3 tuntia myöhässä, heillä voi Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti olla oikeus jopa 600 €:n korvaukseen.

Joissakin poikkeuksellisissa olosuhteissa lentoyhtiöt voidaan vapauttaa korvauksista. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi huono sää tai ongelmat lentokentällä. Mutta jos viivästys johtuu teknisistä ongelmista tai lentoyhtiön henkilökunnan lakosta, olet todennäköisesti oikeutettu korvaukseen EY 261 -asetuksen mukaisesti.

Lisäksi sinulla on yleensä jopa 3 vuotta aikaa toimittaa Brussels Airlines -lentoyhtiölle korvaushakemus lentosi viivästymisestä. Sinun tarvitsee vain antaa lentosi yksityiskohdat, ja helppokäyttöinen viivästyskorvauslaskurimme kertoo, oletko oikeutettu rahalliseen korvaukseen, jota voit hakea asiantuntijatiimimme avulla.

Viivästyikö tai peruttiinko Brussels Airlines -lentoyhtiön lento? Ota selvää, kuuluuko sinulle jopa 600 EUR:n korvaus

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Brussels Airlines: Lento peruttu tänään

Kuinka monta Brussels Airlines -lentoa on peruttu tänään?

Brussels Airlines -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Siinä tapauksessa, että Brussels Airlines -lentosi perutaan, Euroopan lentomatkustajien oikeuksia koskevat lait ovat selvät: Brussels Airlines -lentoyhtiön on tarjottava sinulle vaihtoehtoinen kuljetus määränpäähäsi, tai halutessasi rahallinen hyvitys.

Lisäksi, jos sinulle kerrottiin peruutuksesta alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöpäivääsi, sinulla voi olla oikeus hakea jopa 600 €:n korvausta matkustajaa kohti.

Kun Brussels Airlines peruu lentoja, se pyrkii yleensä varaamaan matkustajille heti uudet lennot ilman lisämaksuja. Voit pyytää muutoksia, jos vaihtoehtoinen lento ei sovi sinulle, tai jos et enää halua matkustaa kyseistä reittiä.

Jos Brussels Airlines voi varata sinulle uuden lennon, joka laskeutuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen lento, lentoyhtiön ei tarvitse maksaa sinulle korvausta. Tämä on reilua, koska pääset määränpäähäsi ilman suurempia häiriöitä suunnitelmiisi. Monissa tapauksissa matkustajilla, joiden lennot perutaan viime hetkellä, on kuitenkin perusteltu oikeus saada Brussels Airlines -lentoyhtiöltä korvausta perutusta lennosta.

Tämä pätee siinä tapauksessa, että peruutus ei johtunut tapahtumasta, jota Brussels Airlines -lentoyhtiön ei voida odottaa hallitsevan – esimerkiksi huonoista sääolosuhteista tai vaaratilanteesta lentokentällä. Tällaisia tapahtumia kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Lue lisää perutuista lennoista maksettavista korvauksista täältä.

Voit hakea jopa 600 EUR:n korvausta, jos lentosi viivästyi, peruttiin tai ylivarattiin kolmen viimeisen vuoden aikana.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Koska Brussels Airlines -lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee EU:n alueella, melkein kaikkia niiden tarjoamia lentoja suojaa (EY) N:o 261/2004, joka on yksi maailman kattavimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista laeista.

(EY) N:o 261/2004 -asetus antaa matkustajille oikeuden hakea korvausta, kun he ovat kärsineet viivästyneistä, perutuista tai ylivaratuista lennoista, jotka eivät ole heidän omaa syytään. Matkustajilla on myös oikeus hakea korvausta aiemmista lennoista – usein voit hakea korvausta lennoista 3 viimeisen vuoden ajalta.

Mitä Brussels Airlines -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?

Mitä EU:n lentomatkustajan oikeudet sanovat?


Kuinka paljon lentokorvauksia Brussels Airlines -lentoyhtiöltä?

 
Etäisyys Korvaus
Alle 1 500 kilometrin lennot Jopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennot Jopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina EY 261 -asetuksen mukaisesti

On olemassa poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuren korvauksen Brussels Airlines joutuu maksamaan sinulle. Tarkistat korvaussumman helpoimmin maksuttomalla korvaustarkistuslaskurillamme.

Lentotilastot: Brussels Airlines -yhtiön lentojen viivästykset ja peruutukset


Brussels Airlines -yhtiön lentojen täsmällisyys (24 tuntia):

Kaikki lennot: 461
Ajallaan saapuneet lennot: 127
Täsmällisyys: noin 27.55% kaikista lennoista saapui määränpäähänsä ajallaan
Pitkät viivästykset (yli 3 tuntia): 2
Lentojen peruutukset: 0

Näytetyt lentomäärät ovat arvioita, jotka perustuvat sisäisiin ja kolmansien osapuolten tietokantoihin.


Tietoa Brussels Airlines -lentoyhtiöstä

Brussels Airlines on Belgian kansallinen lentoyhtiö ja johtava lentoyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Brysselin lentoasemalla.

Lentoyhtiö liikennöi Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Vuonna 2016 Deutsche Lufthansa käytti osto-optiota ostaakseen loput 55 prosentin osuuden Brussels Airlinesista SN Airholdingsilta. Osto saatiin päätökseen 9. tammikuuta 2017, jolloin Brussels Airlines liittyi saksalaiseen lentoyhtiöryhmään. Osana hybridi hub-strategiaansa Deutsche Lufthansa AG aikoo integroida Brussels Airlinesin Eurowings-konserniin. Brussels Airlines tarjoaa jatkossakin lähi- ja kaukolentoja, joiden hintarakenne on räätälöity kullekin kohderyhmälle sopivaksi. Lentoyhtiöllä on käytössään kapearunkoisia/laajarunkoisia ja alueellisia lentokoneita. Brussels Airlinesista tuli Star Alliancen jäsen joulukuussa 2009.

.

Hanki korvausta AirHelpin avulla

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt