Palautus, hyvitys ja korvaus: Finnair

AirHelpAirlines
AY

Jos uskot voivasi saada korvausta viivästyneestä Finnair -lennostasi tai peruutetusta Finnair -lennostasi, olet ottanut yhteyttä oikeaan tahoon. Voimme kertoa sinulle lentomatkustajan oikeuksistasi ja auttaa sinua hakemaan jopa 600 €:n korvauksen henkilöä kohti.

Finnair -lentoyhtiön viimeaikaisia lentoja koskevien tietojemme mukaan viimeisten 24 tunnin aikana lähti 1901 lentoa, joista 74.28% lähti ajallaan.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Finnair: lentojen viivästykset tänään

Kuinka monta Finnair -lentoa on viivästynyt tänään?

  • Tiedoistamme ilmenee, että 24 tunnin aikana 2 Finnair -lentoa viivästyi yli 3 tuntia.

  • 0 kotimaan lennoista ja 0.12% kansainvälisistä lennoista viivästyi yli 3 tuntia.

  • Matkustajat, jotka saapuvat määränpäähänsä yli 3 tuntia myöhässä, voivat olla oikeutettuja korvaukseen. Tarkista täältä.

  • Lisätietoa Finnair -lentojen täsmällisyydestä

Korvaus Finnair -lennon viivästymisestä

Vaikka lentoyhtiöt, kuten Finnair, tekevät kaikkensa noudattaakseen ilmoittamiaan aikatauluja, lentojen viivästymisiä tapahtuu. Hyvä uutinen on se, että lentomatkustajan oikeudet ovat olemassa sinun ja matkasi turvaksi, kun Finnair -lentosi viivästyvät.

Jos matkustajat saapuvat lentoyhtiön toimien takia määränpäähänsä vähintään 3 tuntia myöhässä, heillä voi Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti olla oikeus jopa 600 €:n korvaukseen.

Joissakin poikkeuksellisissa olosuhteissa lentoyhtiöt voidaan vapauttaa korvauksista. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi huono sää tai ongelmat lentokentällä. Mutta jos viivästys johtuu teknisistä ongelmista tai lentoyhtiön henkilökunnan lakosta, olet todennäköisesti oikeutettu korvaukseen EY 261 -asetuksen mukaisesti.

Lisäksi sinulla on yleensä jopa 3 vuotta aikaa toimittaa Finnair -lentoyhtiölle korvaushakemus lentosi viivästymisestä. Sinun tarvitsee vain antaa lentosi yksityiskohdat, ja helppokäyttöinen viivästyskorvauslaskurimme kertoo, oletko oikeutettu rahalliseen korvaukseen, jota voit hakea asiantuntijatiimimme avulla.

Viivästyikö tai peruttiinko Finnair -lentoyhtiön lento? Ota selvää, kuuluuko sinulle jopa 600 EUR:n korvaus

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Finnair: Lento peruttu tänään

Kuinka monta Finnair -lentoa on peruttu tänään?

  • Viimeisimpien tietojen mukaan Finnair perui 9 lentoa viimeisten 24 tunnin aikana.

  • 1.21% kotimaan lennoista ja 0.36% kansainvälisistä lennoista peruttiin.

  • Peruttiinko lentosi alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöaikaa? Voit olla oikeutettu jopa 600 €:n korvauksen Tarkista täältä.

  • Lisätietoa Finnair -lentojen täsmällisyydestä

Finnair -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Siinä tapauksessa, että Finnair -lentosi perutaan, Euroopan lentomatkustajien oikeuksia koskevat lait ovat selvät: Finnair -lentoyhtiön on tarjottava sinulle vaihtoehtoinen kuljetus määränpäähäsi, tai halutessasi rahallinen hyvitys.

Lisäksi, jos sinulle kerrottiin peruutuksesta alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöpäivääsi, sinulla voi olla oikeus hakea jopa 600 €:n korvausta matkustajaa kohti.

Kun Finnair peruu lentoja, se pyrkii yleensä varaamaan matkustajille heti uudet lennot ilman lisämaksuja. Voit pyytää muutoksia, jos vaihtoehtoinen lento ei sovi sinulle, tai jos et enää halua matkustaa kyseistä reittiä.

Jos Finnair voi varata sinulle uuden lennon, joka laskeutuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen lento, lentoyhtiön ei tarvitse maksaa sinulle korvausta. Tämä on reilua, koska pääset määränpäähäsi ilman suurempia häiriöitä suunnitelmiisi. Monissa tapauksissa matkustajilla, joiden lennot perutaan viime hetkellä, on kuitenkin perusteltu oikeus saada Finnair -lentoyhtiöltä korvausta perutusta lennosta.

Tämä pätee siinä tapauksessa, että peruutus ei johtunut tapahtumasta, jota Finnair -lentoyhtiön ei voida odottaa hallitsevan – esimerkiksi huonoista sääolosuhteista tai vaaratilanteesta lentokentällä. Tällaisia tapahtumia kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Lue lisää perutuista lennoista maksettavista korvauksista täältä.

Voit hakea jopa 600 EUR:n korvausta, jos lentosi viivästyi, peruttiin tai ylivarattiin kolmen viimeisen vuoden aikana.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Koska Finnair -lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee EU:n alueella, melkein kaikkia niiden tarjoamia lentoja suojaa (EY) N:o 261/2004, joka on yksi maailman kattavimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista laeista.

(EY) N:o 261/2004 -asetus antaa matkustajille oikeuden hakea korvausta, kun he ovat kärsineet viivästyneistä, perutuista tai ylivaratuista lennoista, jotka eivät ole heidän omaa syytään. Matkustajilla on myös oikeus hakea korvausta aiemmista lennoista – usein voit hakea korvausta lennoista 3 viimeisen vuoden ajalta.

Mitä Finnair -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?


Kuinka paljon lentokorvauksia Finnair -lentoyhtiöltä?

EtäisyysKorvaus
Alle 1 500 kilometrin lennotJopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennotJopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina EY 261 -asetuksen mukaisesti

On olemassa poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuren korvauksen Finnair joutuu maksamaan sinulle. Tarkistat korvaussumman helpoimmin maksuttomalla korvaustarkistuslaskurillamme.

Lentotilastot: Finnair -yhtiön lentojen viivästykset ja peruutukset

**
Finnair -yhtiön lentojen täsmällisyys (24 tuntia):**

Kaikki lennot: 1901
Ajallaan saapuneet lennot: 1412
Täsmällisyys: noin 74.28% kaikista lennoista saapui määränpäähänsä ajallaan
Pitkät viivästykset (yli 3 tuntia): 2
Lentojen peruutukset: 9

Näytetyt lentomäärät ovat arvioita, jotka perustuvat sisäisiin ja kolmansien osapuolten tietokantoihin.


Tietoa Finnair -lentoyhtiöstä

Finnair on Suomen kansallinen lentoyhtiö ja suurin lentoyhtiö, ja sen enemmistöomistajana on Suomen valtio, joka omistaa 55,8 prosenttia osakkeista.

Lentoyhtiö ja sen tytäryhtiöt ovat lentoyhtiöitä.

Lentoyhtiö ja sen tytäryhtiöt hoitavat suurimman osan Suomen kotimaan ja kansainvälisestä lentoliikenteestä Helsingissä sijaitsevasta keskuslentoasemastaan. Finnairin verkostoon kuuluu alueellista liikennett eri puolilla Suomea ja Skandinaviaa sek kansainvlisi lentoja Eurooppaan, Aasiaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Finnair on Oneworld-allianssin jäsen.

Hanki korvausta AirHelpin avulla

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt