Rahanpalautus ja korvausopas: Tus Airways - AirHelp

AirHelpAirlines
U8

Oletko hakemassa korvausta lentoyhtiön Tus Airways viivästyneestä lennosta? Oletko kiinnostunut siitä kuinka paljon olet oikeutettu saamaan korvausta lentoyhtiön Tus Airways perumasta lennosta? Anna maailman suurimman lentomatkustajien oikeuksia puolustavan organisaation auttaa sinua hakemaan korvausta lennostasi.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Mitä oikeutesi sanovat lentoyhtiön Tus Airways korvauksesta

Olemassa on vain muutamia yhtä turhauttavia asioita kuin lennon viivästymisestä — tai mikä ikävämpää jopa peruuntumisesta kuuleminen. Lentohäiriöt voivat pilata matkasuunnitelmasi täysin. Sinut voidaan jättää lentokentälle niin että menetät jo maksamasi varaukset — kuten tutustumismatkat, tapahtumat ja konsertit. Joskus voit jopa menettää erityisiä tapahtumia, kuten esimerkiksi tärkeän liiketapaamisen tai häät.

Mikäli lentosi lähtökenttä sijaitsee EU:ssa olet onnekas. Voit hakea lentoyhtiöltä Tus Airways korvausta lennosta. Vaikka lentoyhtiö Tus Airways ei ole eurooppalainen sen lennot, jotka lähtevät EU:ssa sijaitsevalta lentokentältä, kuuluvat lainsäädännön EC 261 piiriin. Tämä lainsäädäntö suojaa lentomatkustajien oikeuksia .

Lainsäädännön EC 261 mukaan voit saada korvausta jopa $700 (€600) per henkilö lennosta, joka oikeuttaa korvaukseen. Tähän kuuluvat lennot, jotka ovat viivästyneet enemmän kuin 3 tuntia tai peruutukset, joista on ilmoitettu vähemmän kuin 14 päivää ennen lähtöä.

EC 261 ei rajoitu ainoastaan lentoyhtiön Tus Airways korvauksiin lentohäiriöistä. Laki velvoittaa, että lentoyhtiö tarjoaa matkustajille huolenpitoa, kuten ruokaa, virvokkeita ja majoitusta, sillä aikaa kun he odottavat.

Kiinnostaako sinua tietää oletko oikeutettu korvaukseen? AirHelpin helpon korvauslaskurin avulla voit tarkastaa minuuteissa, kuinka paljon voit saada korvausta.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Milloin et ole oikeutettu korvaukseen?

Vaikka EC 261 on yksi maailman suurimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista lainsäädännöistä, kaikki lentohäiriöt eivät oikeuta saamaan korvausta lentoyhtiöltä Tus Airways.

Kuten mainitsimme aiemmin lainsäädäntö kattaa vain lentoyhtiön Tus Airways lennot, jotka lähtevät EU:ssa sijaitsevalta lentokentältä. Mikäli lento lähtee EU:n ulkopuolelta sijaitsevalta lentokentältä, EC 261 ei koske sitä.

Toinen huomattava poikkeus on tilanne, jossa lento on viivästynyt poikkeusolosuhteen vuoksi. Nämä ovat tilanteita, joihin lentoyhtiö ei voi vaikuttaa, kuten sääolosuhteet, sairastapaukset, turvallisuusuhat, poliittinen epävakaus ja lentokenttähenkilökunnan lakot.

On tärkeää huomata, että lentoyhtiön työntekijöiden lakot eivät ole poikkeusolosuhde, sillä lentoyhtiön katsotaan olevan vastuussa henkilökuntansa toiminnoista.

Mitä tulee korvaukseen lentoyhtiön Tus Airways perumista lennoista, on huomattavat että vain merkittävät viivästymiset lasketaan — jos lentoyhtiö Tus Airways tarjoaa sinulle korvaavan lennon ja saavut kohteeseen samoihin aikoihin kuin alkuperäinen lentosi olisi saapunu, lentoyhtiö ei ole velvollinen maksamaan korvausta.

Etkö ole varma onko poikkeusolosuhde vaikuttanut lentoyhtiön Tus Airways lennon peruuntumiseen? Voimme tarkistaa viviästymisen syyn käyttämällä yhtä maailman suurimmista lentotietokannoista.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Mitä sinun tulee tehdä kun haet korvausta lentoyhtiöltä Tus Airways

Kun haet korvausta lentoyhtiöltä Tus Airways selvitä asioista jo lentokentällä — kysy lennon oletettu viivästymisen pituutta sekä sitä mikä on aiheuttanut lennon viivästymisen tai peruuntumisen, jos näitä ei ole vielä kerrottu.

Pidä matka-asiakirjasi tallessa — mukaan lukien boarding pass - tarkastuskorttisi ja varausvahvistuksesi. Voit myös ottaa kuvia lentokentän lähtötaulusta todistukseksi lennon viivästymisestä

Muista myös pyytää ruokaa ja virvokkeita lentoa odottaessasi. Mikäli tarvitset, voit pyytää myös majoituksen sekä kuljetuksen lentokentältä hotelliin ja takaisin.Tämä on tärkeätä erityisesti silloin, jos lentoa joutuu odottamaan yön yli.

Ja tietenkin, käytä AirHelpiä tarkastaaksesi oletko oikeutettu korvaukseen lennostasi

Mitä lentoyhtiön Tus Airways lentoja EC 261 koskee?

 
  (EY) N:o 261/2004 koskee seuraavia
EU:n alueella sijaitsevilta lentokentiltä lähtevät lennot ✔️ Kyllä
EU:n alueella sijaitseville lentokentille saapuvat lennot ❌ Ei

Kuinka paljon voit odottaa saavasi korvausta lentoyhtiöltä Tus Airways?

 
Etäisyys Korvaus
Alle 1 500 kilometrin lennot Jopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennot Jopa 600 EUR / henkilö

Taulukko näyttää summat rahayksikössä € kuten määritelty säädöksessä EC 261

Korvaussummaa määriteltäessä matkan pituus on merkittävässä asemassa. Säädöksessä EC 261 on määritelty tarkasti kuinka paljon korvausta matkustaja voi saada, vaikka joitakin poikkeuksia ja erityistapauksia voi joissakin tapauksissa esiintyä.


AirHelp on tukenasi. Voimme auttaa sinua saamaan korvausta jopa €600 per matkustaja — jopa lennoista, jotka ovat maksimissaan 3 vuotta vanhoja.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt