Rahanpalautus ja korvausopas: Sun Air - AirHelp

AirHelpAirlines
6G

Olemme auttaneet jo yli 16 miljoonaa lentomatkustajaa ja AirHelp onkin johtava lentomatkustajien oikeuksia puolustava organisaatio maailmassa. Me autamme sinua saamaan jopa $700 (€600) per henkilö lentoyhtiön Sun Air viivästyneestä lennosta tai lentoyhtiön Sun Air peruuntuneesta lennosta, stressitöntä.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Oikeutesi korvaukseen lentoyhtiön Sun Air lennosta

Aina kun lentosi on viivästynyt tai peruttu, tämä saattaa pilata matkasuunitelmasi. Voit joutua hukkaamaan paljon aikaa lentokentällä ja lisäksi sinulle voi koitua yllättäviä lisäkuluja esimerkiksi ruuan ja muiden välttämättömien tarvikkeiden ostamisesta odottaessasi. Lisäksi voit jopa menettää suunnittelemiasi tapahtumia tai tärkeitä tapaamisia määränpäässäsi.

Tästä johtuen on säädetty laki, joka tunnetaan nimellä EC 261. Setarjoaa matkustajille korvausta sekä huolenpitoa . Koska EC 261 kattaa kaikki lentoyhtiöt, jotka lentävät EU-alueen sisällä tai sieltä pois, olet oikeutettu korvaukseen lentoyhtiön Sun Air viivästyneestä, peruuntuneesta tai ylivaratusta lennosta.

Yleisesti ottaen viivästymiset, jotka ovat pidempiä kuin 3 tuntia oikeuttavat korvaukseen lentoyhtiön Sun Air lennosta, mutta ainoastaan silloin, mikäli kyseessä on ollut lentoyhtiön syy.

Lentomatkustajat, joita lentojen viivästymiset koskevat, voivat odottaa saavansa jopa $700 per henkilö. Tarkista lentosi tänään.

Kuinka paljon voit saada korvausta lentoyhtiön Sun Air lennosta?

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Korvauksen hakeminen lentoyhtiön Sun Air viivästyneestä lennosta

Milloin olet oikeutettu hakemaan korvausta lentoyhtiöltä? Lentoyhtiö Sun Air yrittää saada sinut määränpäähän ajoissa, mutta mikä lentosi laskeutui enemmän kuin 3 tuntia viivästyneenä, saatat olla oikeutettu korvauksen lennostasi.

Kannatta kysyä lentoyhtiöltä Sun Air mikä aiheutti viivästymisen, mikäli he eivät ole vielä informoineet sinua siitä. Mikäli viivästymisen syy on ollut sellainen, mihin lentoyhtiö ei ole voinut vaikuttaa, kuten sääolosuhteet, sairaskohtaus, turvallisuusuhka tai muu poikkeusolosuhde, he eivät ole korvausvelvollisia.

Siitä huolimatta oliko tilanne lentoyhtiön hallittavissa vai ei, lentoyhtiön tulee tarjota sinulle välttämätöntä huolenpitoa odottaessasi. Olet oikeutettu samaan ruokaa, virvokkeita ja majoituksen.

Mikäli uskot että olet oikeutettu korvaukseen, pidäthän kaikki tärkeät asiakirjat tallessa. Näitä ovat esimerkiksi boarding pass -tarkastuskortti, varausvahvistus, kuten myös kaikki mahdolliset kuitit, jotka osoittavat että lennon viivästyminen on aiheuttanut sinulle lisäkuluja. Voi olla myös hyödyllistä ottaa valokuvia lentokentältä sekä lähtötaulusta, josta käy ilmi lentosi viivästyminen.

Oletko epävarma oleteko oikeutettu korvaukseen lentoyhtiön Sun Air lennosta? Tarkista asia korvauslaskurimme avulla.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Korvauksen hakeminen perutusta lennosta lentoyhtiöltä Sun Air

Mistä tiedät oletko oikeutettu korvaukseen lentoyhtiön Sun Air perutusta lennosta?

Jotta voit saada korvausta lentoyhtiön perumasta lennosta, lento on pitänyt perua vähemmän kuin 14 päivää ennen aikataulun mukaista lähtöpäivää, ja peruutuksen syy ei ole ole saanut olla poikkeusolosuhde — Tällä tarkoitetaan tilannetta, mihin lentoyhtiö ei ole voinut vaikuttaa.

Jos lentoyhtiö Sun Air on ilmoittanut lennon peruuntumisesta enemmän kuin 14 päivää ennen lähtöä, et ole oikeutettu korvaukseen. Tästä huolimatta lentoyhtiö on velvollinen antamaan sinulle uuden lennon kohteeseen tai rahanpalautuksen ,mikäli olet päättänyt olla matkustamatta.

Kun sinulle tarjotaan uutta lentoa kohteeseen, muista ettei sinun tule ikinä maksaa ylimääräistä — ei edes silloin, mikäli he päättävät korottaa matkustusluokkaa. Jos kuitenkin joudut alempaan matkustusluokkaan, heidän täytyy maksaa sinulle hintaero

Koska Sun Air on EU-lentoyhtiö ja sitä koskee EC 261, myös lentoyhtiötä käyttävät lentomatkustajat ovat turvattu EC 261 toimesta, mutta vain silloin, jos he lentävät EU:ssa.

Lue lisää lentojen peruutuksista.

Mitä lentoyhtiön Sun Air lentoja EC 261 koskee?

 
  (EY) N:o 261/2004 koskee seuraavia
EU:n alueella sijaitsevilta lentokentiltä lähtevät lennot ✔️ Kyllä
EU:n alueella sijaitseville lentokentille saapuvat lennot ✔️ Kyllä

Kuinka paljon voit saada korvausta lentoyhtiöltä Sun Air?

 
Etäisyys Korvaus
Alle 1 500 kilometrin lennot Jopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennot Jopa 600 EUR / henkilö

Taulukko näyttää summat rahayksikössä € kuten määritelty EC 261

Se kuinka suureen korvauksee olet oikeutettu riippuu lentomatkan pituudesta. Voit saada saada korvausta jopa $700. Tästä huolimatta olemassa on muutamia poikkeuksia, joten voit tarkistaa tarkan korvaussumman korvauslaskurimme avulla.


Älä menetä sinulle kuuluva korvausta. Hae korvausta perutuista, viivästyneistä ja ylivaratuista lennoista ja voit saada jopa €600.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt