Kuinka voit saada hinnanpalautuksen tai korvauksen lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines

AirHelpAirlines
BI

Kuinka saat korvausta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines viivästyneestä lennosta? AirHelp voi auttaa sinua ymmärtämään oikeutesi ja hakemaan korvausta jopa $700 (€600) per henkilö. Olemme auttaneet miljoonia matkustajia saamaan heille kuuluvan korvauksen ilman sähellystä. Hoidamme kaikki oikeudelliset toimet sekä paperihommat puolestasi — jottei sinun tarvitse.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Mitkä ovat oikeutesi mitä tulee lentoyhtiön Royal Brunei Airlines korvaukseen

Lentojen viivästymisiä ja peruuntumisia tapahtuu, mutta hyvin usein lentomatkustajat voivat tehdä asialle hyvin vähän.

Kuitenkin, jos lento lähtee EU-alueen sisältä, voit olla oikeutettu hakemaan korvausta lentoyhtiöltäRoyal Brunei Airlines , vaikka se ei ole eurooppalainen lentoyhtiö. Tämä johtuu lainsäädönnöstä, mikä tunnetaan nimellä EC 261.

Tämän lainsäädäntö koskee kaikkia niitä lentoja, jotka lähtevät EU:ssa sijaitsevalta lentokentältä. Tämä tarkoitaa, että voit hakea korvausta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines , mikäli lenton on vivästynyt, peruttu tai ylivarattu. Vaikka kaikki lähtevät lennot kuuluvat lainsääännön piiriin, samaa ei voi valitettavasti sanoa saapuvista lennoista. Jos lentosi lentoyhtiöllä Royal Brunei Airlines saapuu EU-alueelle lentokentältä, joka sijaitsee EU-alueen ulkopuolella, et ole suojattu EC 261 toimesta.

Lue lisää oikeuksistasi here.

Älä menetä sinulle kuuluvaa korvausta viivästyneestä lennosta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Saa korvausta viivästyneestä lennosta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines

Lentojen viivästymiset eivät ole ikinä mukavia. Stressi, hämmennys sekä pitkät odotusajat lentokentällä — nämä voivat olla todella turhauttavia sekä saada sinut jopa menettämään ennalta suunniteltuja tutustumismatkoja, tapahtumia sekä muita aikaan sidottuja varauksia kohteessa.

Yleisesti ottaen olet oikeutettu korvaukseen lentoyhtiön Royal Brunei Airlines viivästyneestä lennosta, jos lentosi lähtee EU:ssa sijaitsevalta lentokentältä, ja jos lento viivästyy enemmän kuin 3 tuntia. Viivästymisen pituudesta sekä välimatkan pituudesta riippuen voit saada jopa €600 korvausta.

Olet myös oikeutettu saamaan ilmaista huolenpitoa, kuten ruokaa, virvokkeita ja pidemmissä viivästymisissä hotellihuoneen ja kuljetuksen lentokentältä hotelliin ja takaisin.

Kuitenkaan kaikki lentoyhtiön Royal Brunei Airlines viivästymiset eivät oikeuta korvaukseen. Yksi huomattava poikkeus on poikkeusolosuhteet, joihin kuuluvat huono sää, terveys- ja turvallisuusriskit, lentokentän henkilökunnan lakot sekä poliittinen epävakaus. Näissä tapauksissa lentoyhtiöllä Royal Brunei Airlines ei mitä todennäköisemmin ole muuta mahdollisuutta kuin viivästyttää lentoa matkustajien turvallisuuden takaamiseksi.

Lue lisää lentojen viivästymisistä täältä.

Älä menetä sinulle kuuluvaa korvausta viivästyneestä lennosta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Saa korvausta perutusta lennosta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines

Voit saada jopa $700 korvausta lentoyhtiön Royal Brunei Airlines perumasta lennosta , mikäli lento on peruttu vähemmän kuin 14 päivää ennen lennon lähtöä, ja mikäli lentoyhtiön on ollut vastuussa asiasta. Lisäksi lennon olisi tullut lähteä EU:ssa sijaitsevalta lentokentältä. Voit tarkasta alla olevasta taulukosta, mitä lainsäädäntö kattaa.

Jos uskot olevasi oikeutettu korvaukseen lentoyhtiön Royal Brunei Airlines perumasta lennosta, pidä kaikki matkustusasiakirjat tallessa. Muista, että sinulla on myös oikeus huolenpitoon — lentoyhtiön tulee tarjota sinulle ruokaa, virvokkeita ja majoituksen, kun odotat korvaavaa lentoa.

Olet oikeutettu saamaan korvaavan lennon määränpäähäsi veloituksetta — mikäli päätät matkustaa. Muussa tapauksessa sinulla on oikeus pyytää maksunpalautusta.

On huomioitava, että olemassa on myös poikkeuksia koskien korvauksen saamista — mikäli korvaava lentosi saapuu kohteeseen samoihin aikoihin kuin alkuperäinen lentosi olisi saapunut, lentoyhtiö Royal Brunei Airlines ei ole velvollinen maksamaan korvausta. Korvausta voi saada vain menetetystä ajasta.

Lue lisää täältä.

Mitä lentoyhtiön Royal Brunei Airlines lentoja EC 261 koskee?

 
  (EY) N:o 261/2004 koskee seuraavia
EU:n alueella sijaitsevilta lentokentiltä lähtevät lennot ✔️ Kyllä
EU:n alueella sijaitseville lentokentille saapuvat lennot ❌ Ei

Kuinka paljon voit odottaa saavasi korvausta lentoyhtiöltä Royal Brunei Airlines ?

 
Etäisyys Korvaus
Alle 1 500 kilometrin lennot Jopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennot Jopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennot Jopa 600 EUR / henkilö

Taulukko näyttää summat rahayksikössä € kuten määritely asetuksessa EC 261

Mikäli lentosi täyttää kaikki lainsäädännön EC 261 vaatimukset, voit matkan pituudesta riippuen saada korvausta jopa $700. Kuitenkin olemassa on muutamia poikkeuksia, joten tarkasta asia korvauslaskurimme avulla. Voit hakea korvausta lennoista viimeisten 3 vuoden ajalta.


Voit saada korvausta jopa €600. Tarkista jo tänään kuinka paljon sinulle ollan velkaa.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt