Hyvitys ja korvaus: Air Baltic

AirHelpAirlines
BT

Jos uskot voivasi saada korvausta viivästyneestä Air Baltic Corporation -lennostasi tai peruutetusta Air Baltic Corporation -lennostasi, olet ottanut yhteyttä oikeaan tahoon. Voimme kertoa sinulle lentomatkustajan oikeuksistasi ja auttaa sinua hakemaan jopa 600 €:n korvauksen henkilöä kohti.

Air Baltic Corporation -lentoyhtiön viimeaikaisia lentoja koskevien tietojemme mukaan viimeisten 24 tunnin aikana lähti 832 lentoa, joista 70.07% lähti ajallaan.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkista korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Air Baltic Corporation: lentojen viivästykset tänään

Kuinka monta Air Baltic Corporation -lentoa on viivästynyt tänään?

Korvaus Air Baltic Corporation -lennon viivästymisestä

Vaikka lentoyhtiöt, kuten Air Baltic Corporation, tekevät kaikkensa noudattaakseen ilmoittamiaan aikatauluja, lentojen viivästymisiä tapahtuu. Hyvä uutinen on se, että lentomatkustajan oikeudet ovat olemassa sinun ja matkasi turvaksi, kun Air Baltic Corporation -lentosi viivästyvät.

Jos matkustajat saapuvat lentoyhtiön toimien takia määränpäähänsä vähintään 3 tuntia myöhässä, heillä voi Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 261/2004 mukaisesti olla oikeus jopa 600 €:n korvaukseen.

Joissakin poikkeuksellisissa olosuhteissa lentoyhtiöt voidaan vapauttaa korvauksista. Tällaisia olosuhteita ovat esimerkiksi huono sää tai ongelmat lentokentällä. Mutta jos viivästys johtuu teknisistä ongelmista tai lentoyhtiön henkilökunnan lakosta, olet todennäköisesti oikeutettu korvaukseen EY 261 -asetuksen mukaisesti.

Lisäksi sinulla on yleensä jopa 3 vuotta aikaa toimittaa Air Baltic Corporation -lentoyhtiölle korvaushakemus lentosi viivästymisestä. Sinun tarvitsee vain antaa lentosi yksityiskohdat, ja helppokäyttöinen viivästyskorvauslaskurimme kertoo, oletko oikeutettu rahalliseen korvaukseen, jota voit hakea asiantuntijatiimimme avulla.

Viivästyikö tai peruttiinko Air Baltic -lentoyhtiön lento? Ota selvää, kuuluuko sinulle jopa 600 EUR:n korvaus

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Air Baltic Corporation: Lento peruttu tänään

Kuinka monta Air Baltic Corporation -lentoa on peruttu tänään?

Air Baltic Corporation -lentoyhtiön korvaukset perutuista lennoista

Siinä tapauksessa, että Air Baltic Corporation -lentosi perutaan, Euroopan lentomatkustajien oikeuksia koskevat lait ovat selvät: Air Baltic Corporation -lentoyhtiön on tarjottava sinulle vaihtoehtoinen kuljetus määränpäähäsi, tai halutessasi rahallinen hyvitys.

Lisäksi, jos sinulle kerrottiin peruutuksesta alle 14 vuorokautta ennen alkuperäistä lähtöpäivääsi, sinulla voi olla oikeus hakea jopa 600 €:n korvausta matkustajaa kohti.

Kun Air Baltic Corporation peruu lentoja, se pyrkii yleensä varaamaan matkustajille heti uudet lennot ilman lisämaksuja. Voit pyytää muutoksia, jos vaihtoehtoinen lento ei sovi sinulle, tai jos et enää halua matkustaa kyseistä reittiä.

Jos Air Baltic Corporation voi varata sinulle uuden lennon, joka laskeutuu suunnilleen samaan aikaan kuin alkuperäinen lento, lentoyhtiön ei tarvitse maksaa sinulle korvausta. Tämä on reilua, koska pääset määränpäähäsi ilman suurempia häiriöitä suunnitelmiisi. Monissa tapauksissa matkustajilla, joiden lennot perutaan viime hetkellä, on kuitenkin perusteltu oikeus saada Air Baltic Corporation -lentoyhtiöltä korvausta perutusta lennosta.

Tämä pätee siinä tapauksessa, että peruutus ei johtunut tapahtumasta, jota Air Baltic Corporation -lentoyhtiön ei voida odottaa hallitsevan – esimerkiksi huonoista sääolosuhteista tai vaaratilanteesta lentokentällä. Tällaisia tapahtumia kutsutaan poikkeuksellisiksi olosuhteiksi.

Lue lisää perutuista lennoista maksettavista korvauksista täältä.

Voit hakea jopa 600 EUR:n korvausta, jos lentosi viivästyi, peruttiin tai ylivarattiin kolmen viimeisen vuoden aikana.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Koska Air Baltic Corporation -lentoyhtiön pääkonttori sijaitsee EU:n alueella, melkein kaikkia niiden tarjoamia lentoja suojaa (EY) N:o 261/2004, joka on yksi maailman kattavimmista lentomatkustajien oikeuksia koskevista laeista.

(EY) N:o 261/2004 -asetus antaa matkustajille oikeuden hakea korvausta, kun he ovat kärsineet viivästyneistä, perutuista tai ylivaratuista lennoista, jotka eivät ole heidän omaa syytään. Matkustajilla on myös oikeus hakea korvausta aiemmista lennoista – usein voit hakea korvausta lennoista 3 viimeisen vuoden ajalta.

Mitä Air Baltic Corporation -lentoyhtiön lentoja (EY) N:o 261/2004 koskee?

Lennoista maksettavat korvaukset ja lentomatkustajan oikeudet

Kuinka paljon lentokorvauksia Air Baltic Corporation -lentoyhtiöltä?

EtäisyysKorvaus
Alle 1 500 kilometrin lennotJopa 250 EUR / henkilö
EU:n sisäiset yli 1 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat 1 500–3 500 km:n lennotJopa 400 EUR / henkilö
EU-alueelta lähtevät tai sinne saapuvat yli 3 500 km:n lennotJopa 600 EUR / henkilö

Arvot esitetään taulukossa euroina EY 261 -asetuksen mukaisesti

On olemassa poikkeuksia ja erityisiä olosuhteita, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuren korvauksen Air Baltic Corporation joutuu maksamaan sinulle. Tarkistat korvaussumman helpoimmin maksuttomalla korvaustarkistuslaskurillamme.

Lentotilastot: Air Baltic Corporation -yhtiön lentojen viivästykset ja peruutukset


Air Baltic Corporation -yhtiön lentojen täsmällisyys (24 tuntia):

Kaikki lennot: 832
Ajallaan saapuneet lennot: 583
Täsmällisyys: noin 70.07% kaikista lennoista saapui määränpäähänsä ajallaan
Pitkät viivästykset (yli 3 tuntia): 10
Lentojen peruutukset: 15

Näytetyt lentomäärät ovat arvioita, jotka perustuvat sisäisiin ja kolmansien osapuolten tietokantoihin.


Tietoa Air Baltic -lentoyhtiöstä

Latvian kansallinen lentoliikenteen harjoittaja airBaltic on oikeudellisesti perustettu nimellä AS Air Baltic Corporation, ja 80 prosenttia sen osakkeista on valtion omistuksessa. Sen pääkonttori sijaitsee Riian kansainvälisellä lentoasemalla Mārupen kunnassa Riian lähellä, mutta sillä on tukikohtia myös Baltian pääkaupungeissa Vilnassa, Liettuassa, ja Tallinnassa, Virossa.

airBalticilla on tärkeä liittouma SAS:n kanssa, joka tarjoaa säännöllisiä yhteyksiä SAS:n Kööpenhaminan, Oslon ja Tukholman keskuslentoasemille, minkä ansiosta se voi liikennöidä Riiasta käsin "kahden keskuslentoaseman" järjestelmässä. Lentoyhtiö tarjoaa reittilentoja Eurooppaan, Lähi-itään ja Itsenäisten valtioiden yhteisöön.

Lentoyhtiö tarjoaa reittilentoja Eurooppaan, Lähi-itään ja Itsenäisten valtioiden yhteisöön.

Lentoyhtiö tarjoaa reittilentoja Eurooppaan, Lähi-itään ja Itsenäisten valtioiden yhteisöön.

Hanki korvausta AirHelpin avulla

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt