Lentoyhtiön Air Canada lakko: Korvaus

Jos lentomatkustamistasi on haitannut lentoyhtiön Air Canada lakko, niin olet tullut oikeaan paikkaan. Sinulla voi olla oikeus jopa 600 EUR:n korvaukseen, jos lentosi on viivästynyt tai se on peruttu lentoyhtiön lakon vuoksi. Voimme auttaa sinua korvaushakemuksen tekemisessä EU-lainsäädännön mukaisesti.

Lähtökenttä

Määränpääkenttä

Tarkasta korvaus

tai

Skannaa tarkastuskorttisi viivakoodiLataa tarkastuskortti

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua

Onko lentomatkustamistasi haitannut lentoyhtiön Air Canada lakko?

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Lentoyhtiön Air Canada korvaus lakosta: Tunne oikeutesi

Lentomatkustajia suojaa EU-asetus (EY) N:o 261/2004. Sen mukaan lentoyhtiön on maksettava matkustajille korvausta lentomatkustamista haitanneista tapahtumista, joista lentoyhtiö on vastuussa. Tämä koskee myös lentoyhtiön henkilökunnan lakoista aiheutuneita häiriöitä. Jos lentosi on peruttu lakon vuoksi, saatat olla oikeutettu korvaukseen EU-asetuksen (EY) N:o 261/2004 nojalla. Asetukseen tehtiin lentolakkoja koskeva tarkennus vasta vuonna 2018. Euroopan unionin tuomioistuimen päätöksen mukaan lentoyhtiön työntekijöiden lakosta johtuva häiriö käy korvausperusteeksi, sillä lentoyhtiön voidaan katsoa olevan vastuussa henkilökuntansa toiminnasta.

Lisätietoja EU-asetuksesta (EY) N:o 261/2004 ja lentomatkustajan oikeuksistasi on täällä


Oikeus lentoyhtiön Air Canada korvaukseen lakosta

 • Missä tilanteissa voi saada korvausta?

 • Missä tilanteissa ei voi saada korvausta?

 • Tarkista oikeutesi saada korvausta AirHelpin avulla

 • Entä aiemmat lentoyhtiön Air Canada lakot?

Missä tilanteissa lentoyhtiön Air Canada lentolakosta voi saada korvausta?

Voit saada korvausta lentolakosta seuraavin edellytyksin:

 • Lentoasi koskenut häiriö johtui lentoyhtiön Air Canada henkilökunnan lakosta.

 • Lentosi viivästyi vähintään kolme tuntia tai se peruttiin alle 14 vuorokautta ennen lähtöaikaa.

 • Olit saanut lennosta varausvahvistuksen.

 • Häiriöstä on alle kolme vuotta.

 • Jos otit vastaan paikan korvaavalta lennolta, uusi saapumisaika poikkesi merkittävästi alkuperäisen lennon saapumisajasta.

Personalstrejker hos flygbolag är strejker som innefattar de anställda hos Air Canada. Detta inkluderar piloter, kabinpersonal, flygbolagsingenjörer och andra anställda som arbetar i direkt anslutning till Air Canada. Om du bokar ett flyg som blir påverkat på grund av en personalstrejk kan det vara så att Air Canada är skyldiga dig ersättning för besväret.

Vi anser att flygpassagerarnas rättigheter alltid ska komma i första hand – om en flygstrejk med Air Canada leder till att ditt flyg blir försenat, ställs in eller om du nekas ombordstigning kan du kräva ersättning.

När har jag inte rätt till strejkkompensation från Air Canada?

Du har inte rätt till strejkkompensation om Air Canada inte har kontroll över strejken. Till exempel:

 • Strejk bland flygplatsens säkerhetspersonal

 • Strejk bland bagagehanteringspersonalen

 • Strejk bland flygledningspersonal

 • Strejk orsakad av politisk instabilitet

Medan en personalstrejk hos Air Canada ligger inom Air Canada kontroll, ses alla andra typer av strejk som “extraordinära omständigheter”. Extraordinära omständigheter är händelser eller situationer som fullständigt ligger utanför flygbolagets kontroll och som inte kan undvikas av dem, trots att rimliga åtgärder tagits. I dessa fall kan Air Canada inte hållas skyldiga.

Kontrollera din rätt till ersättning för flygbolagsstrejk från Air Canada med AirHelp!

Är du inte säker på om ditt flyg är berättigat till ersättning till följd av en flygstrejk? Det finns många lagar och undantag, men för att få ett snabbt och enkelt svar behöver du bara fylla i vår behörighetskontroll med din information. Vi ger dig information om huruvida ditt flyg ger dig rätt till ersättning och hur mycket du har rätt till. Du kan också anlita oss för att ta hand om ärendet åt dig.

Oletko oikeutettu korvaukseen?

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua

Entä aiemmat lentoyhtiön Air Canada lakot?

Jos lentomatkustamistasi on haitannut lentoyhtiön Air Canada lakko viimeisen kolmen vuoden aikana, saatat olla oikeutettu korvaukseen.

Tarkasta alla olevasta luettelosta tai korvaustarkistuksesta, täyttääkö lentosi korvausehdot.


Kuinka suuri lentoyhtiön Air Canada korvaus lakosta on?

Korvaussumma määräytyy tapauskohtaisesti. Sinulla voi tietyin edellytyksin olla oikeus jopa 600 EUR:n korvaukseen per henkilö. Lisätietoja saat napsauttamalla lentomatkustamistasi haitannutta tapahtumaa.

Korvaukset lentoyhtiön Air Canada lentolakosta johtuvasta peruuntumisesta

Toisinaan lento voi peruuntua kokonaan lentoyhtiön Air Canada henkilökunnan lakon vuoksi. Jos lentosi on peruttu lakon seurauksena, sinulla voi olla oikeus korvaukseen! Korvausedellytykset täyttyvät, jos lentoyhtiö on ilmoittanut lentosi peruuntumisesta alle 14 vuorokautta etukäteen eikä ole kyennyt tarjoamaan korvaavaa lentoa, jonka saapumisaika vastaa alkuperäistä.

Lue lisää lentojen peruuntumisesta ja oikeuksistasi täältä. Korvaukset lentoyhtiön

Air Canada lentolakosta johtuvasta viivästymisestä

Lentoyhtiön Air Canada lakot voivat viivästyttää lentoja merkittävästi, minkä seurauksena saatat päästä määränpäähäsi arvioitua myöhemmin. Olet oikeutettu korvaukseen, jos lentosi viivästyy vähintään kolme tuntia.

Paljonko lentoyhtiön Air Canada lennon viivästymisestä voi saada korvausta?

Lue lisää lentojen viivästymisestä maksettavista korvauksista täältä.

Korvaukset lennolle pääsyn epäämisestä

Saatat joskus joutua tilanteeseen, jossa sinulta evätään lentolakon aikana pääsy lennolle, sillä lento on ylivarattu. Jos pääsysi lennolle evätään vastoin tahtoasi, saatat olla oikeutettu korvaukseen. Lue lisää lennolle pääsyn epäämisestä maksettavista korvauksista täältä.


Tärkeitä lentomatkustajien oikeuksia lentoyhtiön Air Canada lakon aikana

 • Oikeus huolenpitoon

 • Uuden lennon varaaminen ja hyvitykset

Sinulla on oikeus huolenpitoon

Jos lentolakko häiritsee lentomatkaasi, sinulla on “”oikeus huolenpitoon“”. Viivästyksen keston mukaan lentoyhtiön Air Canada on huolehdittava perustarpeistasi ja tarjottava muun muassa

 • viivästyksen aikana tarvitsemasi ruoat ja virvokkeet

 • mahdollisuus käyttää viestintäyhteyksiä, esimerkiksi soittaa kaksi puhelua sekä lähettää fakseja ja sähköpostia

 • majoitus sekä kuljetukset lentoaseman ja hotellin välillä (tarvittaessa).

Uuden lennon varaaminen ja hyvitykset

Jos lentosi myöhästyy yli viisi tuntia tai peruuntuu, sinulla on oikeus perua lentovarauksesi ja saada maksamasi rahat takaisin.

Jos lentosi on peruttu, voit myös hyväksyä lentoyhtiön Air Canada tarjoaman korvaavan lennon määränpäähän. Lue lisää uuden lennon varaamisesta ja hyvityksistä täältä.

Tarkista heti, täyttääkö lentomatkustamista haitannut tapahtuma korvausedellytykset.

Kaikki lentoyhtiöt

Kaikki maat

Ei voittoa, ei maksua


Miksi valita AirHelp?

AirHelp…

 • on maailman menestynein lentokorvausyhtiö

 • tarjoaa asianajoapua yli 30 maassa

 • hyödyntää uusinta tekniikkaa hakiessaan korvausta lentoyhtiöiltä

 • tekee korvauksen hakemisesta stressitöntä

 • toimii ”ei voittoa, ei maksua”

 • taistelee lentomatkustajien oikeuksien puolesta.

Lentolakot aiheuttavat silloin tällöin häiriöitä lentoihin. Jos sinulle käy niin, sinulla on oikeus saada korvausta. AirHelp tekee korvauksen hakemisesta helppoa ja stressitöntä. Hoidamme hankalimman osuuden puolestasi!

AirHelp on maailman menestyneimpiin kuuluva lentokorvausyhtiö, jolla on asianajajia yli 30 maassa ja joka palvelee asiakkaita 16 kielellä. Käytämme tapausten arvioinnissa ja korvausten perimisessä innovatiivista tekniikkaa, joka nopeuttaa ja tehostaa hakemuksesi käsittelyä.

Kaiken muun hyvän lisäksi toimimme ”ei voittoa, ei maksua” -periaatteella, joten et joudu ottamaan minkäänlaista riskiä. Jos siis haluat hakea korvausta lentoyhtiön Air Canada lakosta johtuneesta haitasta, täytä lomakkeemme jo tänään.

Autamme sinua mielellämme.


Tietoa lentoyhtiöstä Air Canada

Air Canada on laivaston koon ja kuljetettujen matkustajien mukaan Kanadan lipunmyyntiyhtiö ja suurin lentoyhtiö. Vuonna 1937 perustettu lentoyhtiö tarjoaa reitti- ja tilauslentokuljetuksia matkustajille ja rahtille 207 kohteeseen maailmanlaajuisesti.

Air Canada: n päämaja

Se on Tähtien liittouman perustajajäsen. Air Kanadan yrityskonttori on Montrealissa, Quebecissä, ja sen suurin keskus on Toronto Pearsonin kansainvälisellä lentokentällä. Lentoyhtiön alueellinen palvelu on Air Canada Express.

Lentoyhtiön IATA-koodi: AC

Verkkosivusto: https://www.aircanada.com/ca/en/

Twitter: http://www.twitter.com/aircanada


AirHelp on esillä muun muassa:

Kauppalehti logoYLE Uutiset logoIlta-sanomat logoHelsingin Sanomat logo

AirHelp kuuluu lentomatkustajien oikeuksia ajavaan APRA-yhdistykseen, jonka tavoite on parantaa ja suojella matkustajien oikeuksia.

Tekijänoikeudet © 2024 AirHelp

Tarkista korvaus

Kaikki lentoyhtiöt